Suprafețele din material PARAPAN

PARAPANUL – un material cu un luciu impecabil, care va „întruchipa” viziunea Dvs…

...despre ce înseamnă o bucătărie ideală. 

Parapanul este un material acrilic de înaltă calitate, care nu are analogi. O particularitate distinctivă a parapanului este că indiferent din ce colț este privit, îți vezi oriunde reflecția, întrucât materialul are un luciu impecabil. Lipsa în componența parapanului a rășinii și adezivilor permite să fie creat, cu ajutorul acestuia, un interior stilat în instituțiile cu cerințe ridicate față de siguranța materialelor folosite, așa cum sunt grădinițele, școlile sau spitalele. 

În special trebuie remarcată practicitatea parapanului. Acesta nu se deformează, nu putrezește și nu se fisurează la contactul cu apa. Parapanul este vopsit în masă, ceea ce înseamnă că nuanța materialului nu se întunecă sub acțiunea radiației UV. Nu contează în ce stil este executat interiorul Dvs. – clasic sau modern. Datorită luciului ideal, rezistenței înalte la uzură și simplității în utilizare, parapanul a ajuns în topul materialelor preferate de designerii de talie mondială, care sunt gata să transpună în realitate orice idei pe care le aveți, în orice culori. Apropo, gama coloristică numără 15 nuanțe.   

Parapanul cu luciu pronunțat poate fi folosit atât pentru proiectele de design de excepție, cât și pentru a conferi mobilei tradiționale niște trăsături distinctive și un aspect atrăgător. 

Pe lângă calitățile estetice impresionante, parapanul se deosebește printr-o rezistență înaltă. În cazul unor defecte minore îi puteți întoarce cu ușurință aspectul original, fapt care îl deosebește de alte materiale lucioase. 

Optând pentru folosirea parapanului în casa Dvs., faceți cu adevărat o alegere „strălucită”, întrucât materialul își păstrează pentru mult timp luciul natural. Este puțin probabil să găsiți o textură care să îmbine într-un mod atât de reușit aspectul exterior de primă clasă și rezistența. De aceea la sigur nu veți greși dacă îl alegeți pentru interiorul casei Dvs. Individualitatea, formele elegante și șarmul irepetabil – toate acestea le combină, în proporțiile necesare, mobila în care este prezent parapanul.