PERFECȚIUNEA STILULUI ȘI FORMELOR

 

Multibox a trecut demult dincolo de cadrul standard de înțelegere a designului. Atunci când propunem soluții clientului, ne gândim la spațiu în general, și nu la elementele aparte ale acestuia. O astfel de abordare ne permite să elaborăm proiecte, în care funcționalitatea se regăsește sub forma liniilor perfecte și a formelor clare, formând un design unic. 


1. Design organic 

Principala idee care stă la baza soluțiilor de design pentru fiecare produs Multibox este perceperea spațiului în general, dar nu a elementelor apare din cadrul acestuia. O astfel de abordare ne permite să amenajăm spațiul astfel, încât toate elementele acestuia să formeze un tot întreg și, în același timp, fiecare dintre ele să fie o completare organică a altuia.  

2. Siguranța construcțiilor  

Multibox creează mobilă, în care toate elementele vizibile și nevizibile sunt gândite până la cele mai mici detalii. Fiecare piesă combină astfel de caracteristici, precum rezistența înaltă și frumusețea. 

Multibox oferă servicii de post-garanție, însă ne vom vedea mai curând în bucătăria Dvs. la o ceașcă de ceai, decât cu ocazia unor lucrări de reparație.  

3. Căutarea permanentă a noilor soluții 

Pentru a crea un produs original și calitativ, trebuie să fii mereu în căutarea noilor soluții. Multibox este una dintre companiile, în care clientul nu primește șabloane și soluții standard. Vizitarea regulată a expozițiilor europene, creșterea asortimentului de finisaje și colaborarea cu cele mai renumite companii din străinătate – toate acestea ne permit să creăm pentru clienții noștri proiecte de design unic pentru bucătărie, camera de baie, home cinema sau dulapuri cu uși glisante, care să combine tehnologiile inovatoare și soluțiile de design originale.