PRODUCERE LA COMANDĂ

Producere în baza unui design special

Poți auzi deseori cazuri în care un client face o comandă individuală de mobilier pentru bucătărie, camera de baie etc., dar se alege cu un rezultat destul de ordinar. La Multibox nu există așa ceva. Începând lucrul la un nou proiect, ținem cont de particularitățile spațiului în general, dar nu de elementele aparte din acesta. Acest lucru ne permite să transpunem în realitate preferințele clientului, creând, în același timp, un mediu atrăgător și bine planificat.

Producere în baza unor măsurători concrete

Fiecare unitate produsă de Multibox, fie că este vorba despre mobilier pentru bucătărie, camera de baie, home cinema sau dulapuri cu uși glisante, este produs în baza măsurătorilor concrete, ținând cont de caietul de sarcini. La începutul lucrărilor este creat proiectul de design, care să corespundă preferințelor și gusturilor clientului. După aprobarea acestuia urmează instrucțiunile privind amplasarea prizelor, țevilor de apă, sistemului de canalizare și a celui de aerisire. Punctul culminant este amenajarea ergonomică a spațiului, unde fiecare detaliu își are locul său. Pentru a obține un astfel de efect tehnologul efectuează măsurătorile de două ori: prima oară pentru proiectul de design, și a doua oară – măsurători exacte pentru producere, fiind folosite instrumente cu laser.

Posibilități nelimitate

Asortimentul larg de materiale, finisaje și culori permite companiei Multibox să inventeze în permanență noi soluții de design, care nu sunt niciodată identice. Noi folosim în munca noastră astfel de materiale de la producători europeni renumiți, precum PAL melaminat (EGGER, Austria), material plastic HPL (WESTAG&GETALIT, Germania), sticlă colorată LACOBEL (AGC, Belgia), fațadă acrilică din material PARAPAN (EVONIC, Austria), fațade furniruite (HOLZ IN FORM, Germania), MDF vopsit (ICA, Italia), fațade din lemn (DREWPOL, Polonia), furnir din piatră (RICHTER AKUSTIK&DESIGN, Germania). O asemenea diversitate de materiale ne inspiră și ne ajută să creăm pentru clienții noștri proiecte de design cu adevărat unice.